Skip to main content

ARCHITECTEN & INGENIEURS

EVENWICHTIGE ARCHITECTUUR. VEDERLICHTE STABILITEIT.
DUURZAME INSTALLATIES.

Ervaring

Ervaring

BUREAU PARTNERS – architecten & ingenieurs ontwerpt en begeleidt utilitaire openbare en private bouwprojecten.
Het bureau werd in 1987 opgericht in opvolging van Studiebureau Cnops, en wordt sinds de jaren ‘90 geleid door ir. arch. Wim Schamp en arch. Nik Vande Maele. In 2016 verhuisden we naar ‘het licht en de lucht’ van de Watersportbaan in Gent.
Een vijftien architecten, ingenieurs en tekenaars werken er samen onder het kwaliteitslabel Qualibouw. Een volledig scala van ontwerpdisciplines is aanwezig in het bureau.

Professionaliteit

De professionaliteit van ons kantoor is doorheen de decennia gerijpt. Onze eigen lastenboeken, automatische meetstaten uit 3D CAD-programma’s, accurate ramingen en doordachte planningen maken het bouwproces eenvoudiger.
De interne coördinatie tussen architecten en ingenieurs ondersteunt het ontwerpproces van in de eerste schetsontwerpfase.
De budgetcontrole start eveneens in deze fase en loopt door tot de laatste werken zijn opgeleverd.

Werkwijze

Werkwijze

Elk ontwerp van Bureau Partners is in eerste instantie een zoektocht naar de ruimtelijke vertaling van de behoeftes van de klant. Daarbij wordt gestreefd naar kwaliteitsvolle gebruiksruimte met gebalanceerde verhoudingen en natuurlijke behaaglijkheid. De impact van het gebouw op de omgeving vormt een deel van de fundamentele duurzaamheid van het project. Functionele en technische duurzaamheid volgen: welke mogelijkheden bieden we aan een volgende generatie, hoe optimaliseren we licht en warmte ?

Groot Beeld
Groot Beeld Sketchup
Haviland De Boot V001 Wit
Haviland De Boot V002
Haviland De Boot V003
Haviland De Boot Interieur View 002
Straatbeeld2
Overzicht
Werkliedenloods Machelen Persp01
Werkliedenloods Machelen Persp02
Wit Gele Kruis Ext02
Wit Gele Kruis Ext01
Wit Gele Kruis Int02
Interieur
Wit Gele Kruis Int01
Wit Gele Kruis Doorsnede01
Politie 02
Politie 01